plm üzletág

Cabinet Vision

Cabinet Vision

Cabinet Vision
facebook icon EPLM a Facebookon

Teljes körű megoldás látványtervezéstől bútorgyártásig.

A CABINET VISION teljes körű megoldást nyújt azon cégek számára, ahol a fő profil a korpusz, illetve lapbútor gyártás, legyenek ezek konyhabútorok, szobai szekrénysorok, vagy beépített szekrények.


A szoftver lehetőséget nyújt a vevői elképzeléseknek megfelelő, valósághű látványterv készítésére, a felhasználó által konfigurált szabvány korpuszelemek felhasználásával. Az elfogadott látványterv alapján az árajánlat akár a rendszerben elkészíthető, és megrendelés esetén a gyártási dokumentációk (alkatrészrajzok) kiadhatóak, vagy a CNC programok is közvetlenül elkészíthetőek, táblaoptimalizálással mind CNC táblafelosztó, mind felsőmaró gépre.


A látványterv elkészítését követően, minimális emberi beavatkozásra van szükség a gyártás elindításáig, így az időigényes feladatok és a hibalehetőségek csökkentésével, az átfutási idők is lerövidíthetők, ami jelentős költségmegtakarítást eredményezhet.


Az előre elkészített „szabványos” korpuszelemek tartalmazzák a beépítendő, és felszerelendő szerelvény elemeket, az ezek beszereléséhez szükséges megmunkálási műveleteket, például pánthely, polctartó, fogantyú, fióksín furatok, mosogatótálca helyek kivágása.


Adatbázisba menthető, és abból kiválasztható az alkalmazni kívánt bútorlapok típusa, mintázata, a szerelvények fajtája, ami biztosítja az ezek figyelembevételével történő automatikus árajánlat-készítést.


A „szabványos” bútorelemek méretei és formái szabadon változtathatóak, és a szoftver ennek megfelelően módosítja az anyagszükségleteket, árkalkulációkat, alkatrész rajzokat, gyártási dokumentációkat, és a CNC szerszámgépekre generált NC kódot.


A CABINET VISION moduláris felépítése lehetővé teszi a felhasználói igényeknek megfelelő „szükséges és elégséges” funkcionalitás összeállítását, legyen szó csak látványtervezésről, teljes körű bútortervezésről, vagy megmunkálásról. Ugyanakkor a csomag a későbbiekben bővíthető, lehetővé téve, hogy a szoftvercsomag együtt növekedjen az Ön cégével és igényeivel.


Cabinet Vision 2
Cabinet Vision 3

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők