plm üzletág

Alphacam Stone

plm

Alphacam Stone
facebook icon Alphacam a Facebookon

Egyszerű konyhai munkalapoktól a bonyolult háromdimenziós kő vésetekig, az Alphacam az optimális választás a modern kőipari szakemberek számára.

 Alphacam Stone

Az Alphacam teljes támogatást nyújt a felhasználóknak 4-5-tengelyes szerszámgépeik programozásához síkbeli megmunkálásokra. Ugyanakkor támogatja a 3+2-tengelyes megmunkálásokat is, ami lehetővé teszi a felhasználók számára az alkatrész azon részeinek megmunkálását, amelyek egyébként elérhetetlenek lennének, a lehető legtöbbet hozva ki a szerszámgép vezérlőkből.

Az Alphacam Stone lehetőséget nyújt megmunkálási stílusokk készítésére, amelyek később egyszerűen alkalmazhatóak olyan munkákban, ahol azonos műveletekre van szükség, így csökkentve az ismétlődő feladatok számát és a programozási időt, valamint kiküszöbölve a költséges hibákat.

Az elliptikus és körkörös felület polírozási stratégiák lehetővé teszik a felső és bemélyedő felületek simítását. A felület polírozás lehetőséget nyújt több szerszám alkalmazására az igényelt felületminőség elérése érdekében és lementhető megmunkálási stílusba.

Alphacam Stone

Megmunkálás koronggal

A korong a kőmegmunkálás egyik leghatékonyabb szerszáma. Az Alphacam Stone ennek megfelelően egyedülállóan sokoldalú funkcionalitást nyújt koronggal történő megmunkáláshoz. Olyan alakos profi lok készíthetőek kontúrok mentén, vízszintesen, függőlegesen vagy profi lra merőlegesen beforgatott koronggal, mint például az élzáró díszek egy kandalló felépítményen.

 Alphacam Stone

Rugalmasság és testreszabás

Az Alphacam széleskörű testreszabási lehetőségeket nyújt felhasználó és gépspecifikus funkciók hozzáadására a rendszerhez. Ilyen például a vákuumkorongok és ütközők grafikus beszúrása és beállítása az Alphacamből. A kigenerált NC program automatikusan a megfelelő pozícióba mozgatja a szerszámgépet, ezzel biztosítva, hogy a felhasználó valamennyi ütközőt és korongot elhelyezze a megmunkáló fejhez képest pozícionálva.

Gravírozás

Grafikai munkák bedigitalizálhatóak és a szövegek létrehozhatóak az Alphacamben. A rendszerben készített vagy képhű Windows betűtípusok egyszerűen átméretezhetőek és feltekerhetőek egy alapgeometriára jelöléshez vagy akár sírkőkészítéshez. Kúpos szerszámok alkalmazhatóak bármely elkészített grafikai munka 3D-s gravírozásához. Bármilyen 2D-s szerszámpálya, beleértve a grafikai munkákat is, rávetíthető egy 3D-s felületre, biztosítva, hogy a szerszám együttemelkedjen vagy süllyedjen a geometriával. A szerszámpályák vetítése teljes mértékben támogatott egészen 5-tengelyig. Ebben az esetben a szerszám nem csupán együttemelkedik vagy süllyed a geometriával, de a tengelye merőleges lesz a felületre.

Alphacam Stone

Posztprocesszorok

Az Alphacam erőteljes posztprocesszálási lehetőségei biztosítják a CNC vezérlők korszerű funkciói, mint például a síkbeforgatás teljes mértékű támogatását. Ez lehetővé teszi a szerszámsugár korrekció és a körívek alkalmazását bármilyen szögben, ami jelentősen csökkenti a generált NC program hosszát, lágyabbá teszi a gépmozgásokat és javítja a pontosságot.

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők