plm üzletág

Alphacam Router

plm

Alphacam Router
facebook icon Alphacam a Facebookon

Az Alphacam Router egy teljes funkcionalitású, könnyen kezelhető CAM megoldás faipari cégek számára, akiknek gyors, hatékony szerszámpályákra és megbízható, hibátlan CNC programokra van szüksége.

Faipari megoldások

Az egyszerű kezelhetőség csak egy a számos előnyből, amelyek miatt az Alphacam iparági szabvány és elsődleges választás faipari CNC-marók programozásához. Az Alphacam faipari igények kielégítésére fejlesztett Router modulja tartalmazza az iparágra egyedülállóan jellemző szerszámozási és megmunkálási technikákat.

Átalakító/szögfejek támogatása

A legtöbb faipari CNC marón elérhető vízszintes kihajtású szögfejek is egyszerűen vezérelhetőek az Alphacamből, például zsanérhelyek és zárvésetek kimarásához. A szokásos műveletek elkészíthetőek és elmenthetőek a rendszerben, majd igény szerint beszúrhatóak különböző munkasíkokra, ezzel csökkentve a programozási időt.

Átalakító/szögfejek támogatása

Az Alphacam Art segítségével a felhasználók egyszerűen és gyorsan konvertálhatják 2D-s vázlataikat, fényképeiket, rajzaikat és grafikus terveiket egyedülállóan jó minőségű 3D-s vésetekké és tervekké. Az Alphacam Art teljes rugalmasságot és kontrolt biztosít a felhasználók számára 3D-s CNC munkáik tervezése során. Rugalmas alkatrész kezelési logikát alkalmazva, a felhasználók a projektben bármikor egyszerűen és interaktívan módosíthatják az egyes alkatrészek vagy akár régiók méretét pozícióját, helyzetét és anyagtulajdonságait.

Alphacam Art

A legegyszerűbb módszer jó minőségű 3D-s sekély dombormű és szerszámpálya készítésére 2D-s rajzból vagy vázlatból kiindulva.

Alphacam Art

Az Alphacam Art egy 3D-s dombormű modellező és megmunkáló szoftver, olyan CNC maró és gravírozó munkákhoz, mint a dekoratív díszítőpanelek és ajtók, díszlécek, épületelemek, céglogók, ékszerelemek, valamint egyedi ajándékok és díjak vésése.

Az Alphacam Art egyedülálló 3D-s modellező eszközei egyszerűvé teszik a meglévő 3D-s modellek módosítását és új modellek készítését.

3D-s megmunkálás

Az Alphacamben elérhetőek a felületek, STL modellek és más natív CAD modellek megmunkálására szolgáló összetett 3D-s nagyoló és simító stratégiák, amelyek bármely munkasíkon alkalmazhatóak, lehetővé téve a 3+2-tengelyes megmunkálások programozását 4-5-tengelyes programozott, vagy manuális fejjel szerelt szerszámgépeken.

Az Alphacam lehetőséget nyújt felületek és 3D-s metszőgörbék 4- és 5-tengelyes szimultán megmunkálására, ami gyakran használatos például szék háttámlák simítására.

Dedikált fúróegységek

Bármilyen fúróegységre optimalizálhatóak a fúrópályák az Alphacam Multidrilling utasításával. A fúróátmérőnek megfelelő furatok felismerésre és automatikusan megmunkálásra kerülnek. Több furat is fúrható egyidejűleg, ha azok egymástól szabványos 32mm-es távolságra vannak.

Táblaoptimalizálás

A kiosztás alapú megmunkálás egyszerű az Alphacam automatikus táblaoptimalizáló funkciójával. Az alkatrészek kiválaszthatóak közvetlenül a képernyőről vagy egy készletként. Az elforgatásuk lehet fix , ha a szálirányt meg kell tartani, vagy bármilyen szögbe elforgathatóak. A táblakiosztás támogatja a rá/leállást, a tartóhidakat kis alkatrészekhez a vákuum fenntartásához, és a többszörös fogásmélységet.

Alphacam Router

 

Integrált CAD-CAM

Az Alphacam egy átfogó CAD-CAM környezet, számos fejlett funkcióval. Segítségével a fokozott termelékenység, megbízható és rugalmas gyártás tökéletesen megvalósítható.

Alphacam csomagok:

Alphacam Art: Ezzel a CAD-CAM alkalmazással gyorsan és egyszerűen tervezhető és forgácsolható díszes motívumokkal ellátott ajtó, gipsz öntőminta, cégembléma, ékszer, ajándéktárgy, és még sok más igényes dizájntermék kiváló minőségben. A VCave Pro motorral működő Alphacam Art modullal egyaránt egyszerű a tervezés már meglévő 3D modellek importálásával, de lehetőség van új 3D alakzatok létrehozására is. Az Alphacam Art alkalmazással a felhasználó kiválóan és egyszerűen konvertálhat 2D-s vázlatokat, síkrajzokat, fotókat egyedi 3D-s faragásokká.

Alphacam Essential: Tökéletes belépőcsomag alap 2-tengelyes megmunkálásokhoz. Ez a modul az alapvető CAD-CAM funkciókat, valamint a táblakiosztó és a gravírozó eszközöket tartalmazza.

 

Alphacam Standard: kisműhelyek és vállalkozások számára kialakított csomag.
Az Essential eszközein túlmenően lehetőség van táblakiosztásra egy előre definiált lista alapján, képes horizontális megmunkálások tervezésére, valamint típustechnológiák elmentésére és használatára.

 

Alphacam Advanced: Összetett alakzatok és szabadfelületek gyártására alkalmas csomag. A Standard és az Essential szolgáltatásain túlmenően többek között 3-tengelyes megmunkálóciklusok készítésére, testmodellek importálására, parametrikus alkatrészmodellezésre alkalmas szoftver.
Rugalmas és gyorsan testreszabható felhasználói felületének további kiemelt szolgáltatása, hogy a felhasználónak lehetősége van VisualBasic nyelven írt beépülő modulok írására.

 

Alphacam Ultimate: 4- és 5-tengelyes szimultán megmunkálásokhoz (csúcsminőségű asztalosmunkák, bútorok).

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők