ict üzletág

IT Infrastruktúra

IT <br>Infrastruktúra

IT Infrastruktúra

Minden vállalat működésének alapja a stabil, megbízható informatikai infrastruktúra. Ez magában foglalja a biztonságos és gyors működéshez, illetve üzemeltetéshez szükséges hardver és szoftver elemeket, üzleti alkalmazásokat, továbbá a hálózati virtualizációs megoldásokat és a rendszer fenntartásához kapcsolódó egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is. A körültekintően megtervezett, optimálisan működő IT infrastruktúra elengedhetetlen a vállalatok zökkenőmentes és költséghatékony üzletmenetéhez, a belső és külső folyamatok hatékonyabbá tételéhez.

Az informatikai rendszer minősége meghatározza a vállalat működési feltételeit és fejlődési irányait is, ezért annak magas szintű kiépítése, bevezetése és fenntartása minden esetben stratégiai fontosságú feladat.

Üzletágunk szakemberei gazdag tapasztalattal és speciális tudással bírnak a teljes körű informatikai rendszerek tervezésében, kiépítésében és üzemeltetésében egyaránt. A rendszerek felépítését alapos és minden részletre kiterjedő informatikai audit előzi meg. A felmérés után ügyfeleinknek az egyedi igényeknek és az adott üzleti környezet körülményeinek megfelelő architektúrát tervezünk. Az alapinfrastruktúra tervezés, kiépítés és üzemeltetés során a minőség és a folyamatos rendelkezésre állás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a költséghatékonysági szempontokra is, és a legkorszerűbb energiahatékony megoldásokkal biztosítjuk ügyfeleink összehangolt informatikai és üzleti működését.

Termékismertető megtekintése

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők