hírek

hírek

hírek

Sikeres SAP PCoE Audit – az Enterprise Group újabb két évre megszerezte a legmagasabb minősítést

2017-10-31


Az SAP arany fokozatú partneri címével bíró Enterprise Group ismét sikeresen teljesítette és újabb két évre megszerezte a PCoE certifikációt.

 

A magyar vállalat 2014 óta az SAP Szakértői Partner Központjaként (angolul PcoE azaz Partner Center of Expertise) tevékenykedik. A certifikáció meghosszabbítása, ismételt megszerzése az eltelt évek üzleti eredményeinek elismerése, valamint igazolja, hogy a vállalat az SAP szoftverek támogatásához szükséges infrastruktúrával, megfelelően képzett tanácsadókkal rendelkezik.

Az SAP szabványoknak való megfelelés biztosítja a kiváló minőségű támogatást, ezáltal a Consulting üzletág rugalmas SAP bevezetési és tanácsadási szolgáltatásokat nyújthat a különböző iparágakban jelenlévő ügyfeleknek

A megbízható szolgáltatási színvonal és a szakértelem biztosítása érdekében az SAP kétévente felülvizsgálja e minősítést.

 

Az SAP bevezetése komplex, szakértelmet és ügyfélismeretet követelő feladat. A Consulting üzletág fő profilja a komplex SAP és SAP Business Intelligence termékek és folyamatok bevezetése, üzemeltetése.  Az üzleti alkalmazásokhoz és szoftverfejlesztéshez kapcsolódóan szakértő támogatást, projektvezetést és konzultációt nyújt partnereinek, a kapcsolódó üzleti alkalmazások területén is, úgymint BI, CRM, BCM, PMS, dokumentumkezelés. Hatékonyan segíti őket rendszereik bevezetésében és üzemeltetésében, valamint kész megoldásokkal áll rendelkezésükre az Enterprise Group üzletági termékeinek (Product Data Management, EMMA medikai alkalmazás) az SAP-val történő integrációjában.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1025 Budapest, Csatárka út 82-84.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: gabriella.novak@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők