hírek

hírek

hírek

SAP Közszféra és Gold Partneri minősítést kapott az Enterprise Group

2014-01-23


SAP Közszféra Partner minősítést kapott az Enterprise Group, miután 2013-ban részt vett a szoftvercég közszféra programjában. Az SAP emellett 2014-re meghosszabbította a cég arany fokozatú partnerminősítését is.

 

E státuszoknak köszönhetően a 100%-ban magyar tulajdonú vállalat Consulting üzletága különösen rugalmas és kedvező feltételű SAP bevezetési és támogatási szolgáltatásokat nyújthat a legkülönbözőbb iparágakban jelenlévő nagyvállalati ügyfeleinek.

 

Mivel az Enterprise Group négy üzletága komplex és egymást kiegészítő megoldásokat kínál, ezért a Consulting üzletág szakemberei közreműködnek a medikai alkalmazás, a dokumentum- és folyamatkezelés, továbbá a call center és a contact center megoldások bevezetésében is.

 

"Az elmúlt évben több partnerünk is megtapasztalhatta az SAP partnerminősítésünk előnyeit, a programnak köszönhetően ugyanis olyan egyedi és speciális iparági tevékenységekre szabott megoldásokat tudtunk kínálni számukra, melyek a nagyvállalatok működési hatékonyságát növelik és maximálisan támogatják. Az SAP arany fokozatú partnereként Idén is kamatoztatjuk majd a képzésen megszerzett tudást és ismeretet, hogy ügyfeleink sikereihez hozzájárulhassunk" - mondta el Jankó Károly, az Enterprise Group Consulting üzletágvezetője.

 

Az SAP célja a Közszféra Partner program elindításával az volt, hogy az államigazgatás speciális igényeinek megfelelő, egyedi tudással, és tárgyi feltételekkel rendelkező partneri kör álljon rendelkezésre a szoftvercég megoldásainak képviseletéhez.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1025 Budapest, Csatárka út 82-84.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: gabriella.novak@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők