hírek

hírek

hírek

SAP Forum Hungary: fórum a fenntartható vállalati fejlődésért

2012-10-02


Az SAP 2012. szeptember 9-11. között rendezte meg háromnapos konferenciáját, az SAP Forum Hungaryt Tihanyban. Az év legnagyobb üzleti-informatikai eseménye több mint 700 résztvevőnek kínált változatos és tartalmas szakmai fórumokat és programokat. Az évente ismétlődő konferencián az Enterprise Groupot Consulting üzletágunk, mint az SAP bronz fokozatú partnere képviselte.


Az 1972-ben, öt mérnök által alapított üzleti szoftvergyártó cég Európa 27 országában rendezi meg hagyományos konferenciáit. A tihanyi rendezvényen neves előadói között ott volt Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, Clemens Praendl, az SAP EMEA-térségének üzleti analitikáért felelős rangidős alelnöke, Végh József kriminálpszichológus, dr. Juhász Árpád geológus, valamint Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes világbajnok úszó és edzője, Turi György is. Az előadásokon a legújabb eszközöket és stratégiákat mutatták be, míg a tematikus fórumokon az SAP ügyfeleinek és partnereinek vezető szakemberei, fejlesztők, tanácsadási és oktatási szakértők és az SAP ökoszisztéma tagjaival konzultálhattak a résztvevők.


Bemutatták a vállalat által Magyarországon továbbfejlesztett virtuális tantermi tanfolyamot, ebben az oktatási formában részt lehet venni olyan egyedi tanfolyamokon, amik nem feltétlenül indulnak el minden országban a kevés érdeklődő miatt. A megoldás pedig egy videóstreammel támogatott élő tanfolyam, amibe akárhonnan be lehet csatlakozni, akár mobilkészülékekről is.


Vállalatunk bronz fokozatú szponzorként jelent meg Tihanyban, ennek keretében támogattuk a vitorlás programot is. A konferencián 174 cég vett részt, így ez a rendezvény kiváló alkalom volt arra, hogy találkozzunk ügyfeleinkkel, partnereinkkel, valamint lehetőséget biztosított a kapcsolatépítésre, és a potenciális ügyfelek megismerésére egyaránt.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1025 Budapest, Csatárka út 82-84.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: gabriella.novak@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők