hírek

hírek

hírek

SAP elismerés az Enterprise Groupnak

2013-04-08


Az Enterprise Group, az innovatív informatikai és infokommunikációs szolgáltatások és megoldások egyik vezető rendszerintegrátora az SAP elismerésében részesült a nagyvállalati szektorban elért eredményeiért. Az SAP Hungary Kft. által több kategóriában kiosztott díjat azok a legjobban teljesítő partnerek vehették át, akik a legnagyobb árbevételt és a legtöbb új ügyfelet hozták az elmúlt évben.

Az Enterprise Group tavaly októberben kapta meg az SAP Szakértői Partner Központ (PcoE - Partner Center of Expertise), illetve idén év elején az SAP arany fokozatú partnerminősítést. Ezeknek köszönhetően a vállalat Consulting üzletága különösen rugalmas és kedvező feltételű SAP bevezetési és támogatási szolgáltatásokkal szolgálhatja ki a legkülönbözőbb iparágakban jelenlévő nagyvállalati ügyfeleit.

Az üzletág fő tevékenységi területe az iparág specifikus SAP bevezetés és tanácsadás. Az Enterprise Group, és üzletágai azonban jellemzően komplex és egymást kiegészítő szolgáltatásokat kínálnak, ezért a Consulting üzletág szakemberei közreműködnek a medikai alkalmazás, dokumentum- és folyamatkezelés, továbbá call center és contact center megoldások bevezetésében is.

"Nagyon örülök az elismerésnek és annak, hogy SAP partnerségünk előnyeit már számos ügyfelünk megismerhette és hasznosíthatta. Bízom benne, hogy egyedi és speciális iparági tevékenységekre szabott megoldásainkkal még több nagyvállalat működési hatékonyságát támogathatjuk ebben az évben is" - mondta Jankó Károly, az Enterprise Group Consulting üzletágának igazgatója.

Az Enterprise Group

Az Enterprise Group az innovatív informatikai és infokommunikációs megoldások egyik vezető rendszerintegrátora. Üzletágai egymásra épülő kompetenciáikkal komplex megoldásokat kínálnak az üzleti infokommunikáció (ICT), a mérnöki tervezés és életciklusmenedzsment (PLM), az integrált medikai szoftverfejlesztés (Software), valamint az informatikai tanácsadás és SAP bevezetés területén (Consulting).

A cégcsoport elsősorban nagy- és középvállalatoknak illetve államigazgatási intézményeknek kínál informatikai szolgáltatásokat. Ügyfelei közé tartozik többek között az E.ON Hungária, a Paksi Atomerőmű Zrt., a Magyar Villamosművek Zrt, a BKV, az OTP Bank, az SAP továbbá a Magyar Honvédség, a Határőrség és az Országos Mentőszolgálat. Célja, hogy az ügyfelei számára kiépített rendszerek minden esetben kapcsolatot teremtsenek a jövővel, ezért a vállalat informatikai megoldásainak középpontjában az innováció áll.

Az Enterprise Group a magyar Young csoport 100 százalékos tulajdonában van. A vállalat infokommunikációs szolgáltatásaival a nemzetközi Siemens Enterprise Communications (SEN) globális ügyfeleinek kizárólagos magyar partnereként és a Go Forward! Partnerprogram keretén belül a SEN Approved Partnereként, SAP bevezetésben SAP Gold Partnerként, a PLM megoldások terén Siemens PLM partnerként törekszik a valódi ügyféligények kiszolgálására.

Kövesse híreinket a Facebookon és Twitteren is:

További információ megtalálható a www.enterprisegroup.hu oldalon.

Kövesse híreinket a Facebookon és Twitteren is:

Facebook
Twitter
Youtube


Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1025 Budapest, Csatárka út 82-84.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: gabriella.novak@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők