hírek

hírek

hírek

SAP arany fokozatú partnerminősítést kapott az Enterprise Group

2013-01-09


Az Enterprise Group, az innovatív informatikai és infokommunikációs szolgáltatások és megoldások egyik vezető rendszerintegrátora SAP arany fokozatú partnerminősítést kapott. Az SAP legmagasabb szintű fokozatának köszönhetően az Enterprise Group még gyorsabb és rugalmasabb iparág specifikus SAP rendszerbevezetést, illetve támogatási és tanácsadó szolgáltatásokat kínál nagyvállalati ügyfeleinek, kedvezőbb feltételekkel.


Az Enterprise Group Consulting üzletágának fő tevékenységi területe az iparág specifikus SAP bevezetés és tanácsadás, valamint szakemberei a medikai alkalmazás, dokumentum- és folyamatkezelés, továbbá call center és contact center megoldások bevezetésében is közreműködnek.


A vállalat 2013. január 4-én sikeres üzleti és szakmai együttműködést követően elérte az SAP arany fokozatú partneri szintjét. Az Enterprise Group tavaly októbertől tevékenykedik az SAP Szakértői Partner Központjaként (angolul PcoE azaz Partner Center of Expertise) és az új, legmagasabb szintű partnerségnek köszönhetően a vállalat Consulting üzletága még rugalmasabb SAP bevezetési és tanácsadási szolgáltatásokat nyújthat a különböző iparágakban jelenlévő ügyfeleinek.


"Nagy örömmel tölt el, hogy az SAP Gold partneri státuszunk elérésével kedvezőbb feltételek mellett tudunk SAP licence-t biztosítani, valamint a PcoE audit megszerzésének köszönhetően magasabb szintű SAP rendszertámogatást nyújthatunk meglévő és jövőbeli ügyfeleink számára." - mondta Jankó Károly, az Enterprise Group Consulting üzletágának igazgatója.


Az Enterprise Group


Az Enterprise Group az innovatív informatikai és infokommunikációs megoldások egyik vezető rendszerintegrátora. Üzletágai komplex megoldásokat kínálnak az üzleti infokommunikáció (ICT), a mérnöki tervezés és életciklusmenedzsment (PLM), az integrált medikai szoftverfejlesztés (Software), valamint az informatikai tanácsadás és SAP bevezetés területén (Consulting).


A cégcsoport elsősorban nagy- és középvállalatoknak illetve államigazgatási intézményeknek kínál informatikai szolgáltatásokat. Ügyfelei közé tartozik többek között az E.ON Hungária, a Paksi Atomerőmű Zrt., az Audi Magyarország Kft., a MOL Nyrt, a TVK Nyrt., a Magyar Villamosművek Zrt, a BKV, az OTP Bank, az SAP továbbá a Magyar Honvédség, a Határőrség és az Országos Mentőszolgálat. Célja, hogy az ügyfelei számára kiépített rendszerek minden esetben kapcsolatot teremtsenek a jövővel, ezért a vállalat informatikai megoldásainak középpontjában az innováció áll.


Az Enterprise Group a magyar Young csoport 100 százalékos tulajdonában van. A vállalat a nemzetközi Siemens Enterprise Communications (SEN) globális ügyfeleinek kizárólagos magyar partnere és a Go Forward! Partnerprogram keretén belül a SEN Approved Partnere.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1025 Budapest, Csatárka út 82-84.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: gabriella.novak@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők