hírek

hírek

hírek

Pályázzon komplex infokommunikációs megoldásra SAP Gold partnerrel és tapasztalt szakemberekkel!

2016-11-18


Amennyiben a közeljövőben tervezi vállalatirányítási, gyártás támogatási, CRM rendszere megújítását vagy bevezetését, a hozzájuk kapcsolódó eszközök lecserélést az Enterprise Group integráltan, minden területre tapasztalt szakértők bevonásával nyújt komplex támogatást a tervezésre, bevezetésre valamint a bevezetés utáni támogatásra. A rendszerek megfelelnek a mindenkor hatályos, Magyarországon érvényes törvényi kötelezettségeknek.

 

A pályázat várhatóan januárban indul, és december folyamán kiírásra kerül. Érdemes már most tervezni!

 

A GINOP-3.2.2-8.2.4-16 Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatására kiírt pályázat. A pályázat keretein belül extra kedvezményeket és komplex, minőségi szolgáltatásokat kínálunk a projektben résztvevők számára, segítünk a sikeres pályázatírásban.

 

Miért érdemes minket választani?

  • Cégünk minősített szállító, így cége a maximális mértékű támogatáshoz juthat.
  • Minden támogatott területre kínálunk üzleti megoldást

Olvasson részletesen megoldásainkról és a pályázatról!

 

A bevezetés kiemelkedő, igen fontos szakasza az igények felmérése, a jelenlegi üzleti folyamatokat, alkalmazott szoftvereket és hardver megoldásokat tartalmazó helyzetfelmérés, valamint az üzleti célok együttes - ügyfél igényeknek megfelelő, közös nyelven történő - meghatározása. Az így feltérképezett üzleti folyamatok könnyen rendszerbe építhetőek és egyben egy biztonságosan, időben bevezethető koncepció- és ütemterv alapját is megadják. A felmérés teljes díját elengedjük Önnek, amennyiben a megvalósítást tőlünk rendeli meg

 

További információért keressen minket személyesen, vagy regisztráljon a rendszereket és pályázati lehetőségeket bemutató üzleti reggelinkre!

 

Az üzleti reggelin megismerheti az SAP vállalatirányítási rendszerét, a gyártással szoros kapcsolatban álló modulokat, illetve az idekapcsolódó, finanszírozást támogató rendszereket. A pályázható támogatás keretei a szoftveren és bevezetésen túl a szükséges hardverekhez is fedezetet biztosítanak.

 

Jelen ajánlatunk egyedi kedvezmény, azt kizárólag a Modern Vállalkozások Programjában  regisztrált vállalkozások érvényesíthetik. 

 

Regisztráljon a kedvezményért!

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1025 Budapest, Csatárka út 82-84.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: gabriella.novak@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők