hírek

hírek

hírek

Idén is SAP Forum, az év legnagyobb üzleti-informatikai eseménye

2016-09-07


Várjuk kedves partnereinket és az érdeklődőket az Enterprise Group előadására és standjára!

 

A világ legjobb elemzési eszközei emberközpontúak.

Túlmutatnak azon, hogy a kulcsfelhasználók a legfontosabb válaszokat megadják. Segítik, sőt bátorítják az munkatársakat arra, hogy gondolkodjanak és tegyék fel a kérdéseiket.

  • Milyen adatok szükségesek ahhoz, hogy segítse őket egy tényekre alapozott döntésben?
  • Hogyan lehet előrelépni és mi az, ami magasabb szintre emel?

Az a rendszer, ami támogatja a kíváncsiságot analitikus képességeket és az újragondolt üzleti folyamatokat a haladás útját képviseli.

Az elemzés nem csupán egy jó válasz keresésére irányul. Hosszútávon sokkal inkább fontosak a jó kérdések.

 

Az SAP 2016-ban is, szeptember 11-13-án rendezi meg háromnapos szakmai konferenciáját, az SAP Forum Hungaryt Siófokon. Az év legnagyobb üzleti-informatikai eseménye több mint 700 résztvevőnek kínál változatos és tartalmas szakmai fórumokat és programokat. A konferencián az Enterprise Groupot Consulting üzletágunk, az SAP Gold partnere és kiemelt szponzora képviseli.

 

Látogassa meg standunkat, valamint előadásunkat, amire aktuálisan, Big Data témában egy változatos és esemény gazdag megjelenéssel készülünk.

 

Az SAP Forumhoz kapcsolódó kérdőívünk megválaszolását ajándékkal díjazzuk, melyet a rendezvényen, az Enterprise Group „BI bevezetés elmélet – a gyakorlatból” előadásán, szeptember 12-én 16:00-kor az Ibiza II-es teremben adunk át. Jelzésére természetesen postán is elküldjük. Nyerjen betekintést az üzleti intelligencia legmagasabb szintű felhasználási módjaiba! 

 

Látogassa meg az Enterprise Group standot és ismerje meg a Üzleti Intelligencia élő példáját: találkozzon „személyesen” a filmvászon egyik legendás csillagközi hősével, a vállalat komplex szolgáltatásainak megtestesítőjével.

 

Kérjük, válaszoljon rövid kérdőívünkre!

Kérdőív

Weboldal

LinkedIn

 

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1025 Budapest, Csatárka út 82-84.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: gabriella.novak@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők