hírek

hírek

hírek

Az SAP ezüst fokozatú partnere lett az Enterprise Group

2012-12-04


Az Enterprise Group, az innovatív informatikai és infokommunikációs szolgáltatások és megoldások egyik vezető rendszerintegrátora ezüst fokozatú partnerminősítést kapott az SAP auditján. Az SAP Magyarországgal folytatott eredményes együttműködésének köszönhetően a vállalat Consulting üzletága már korábban is bronz fokozatú partnerként nyújtott ügyfeleinek SAP-bevezetési és tanácsadói szolgáltatásokat. Az újabb minősítéssel 2012. október 5-étől az Enterprise Group az SAP Szakértői Partner Központjaként (PCoE: Partner Center of Expertise) tevékenykedhet tovább.

Az Enterprise Group Consulting üzletágának fő tevékenységi területe az iparág specifikus SAP bevezetés és tanácsadás, valamint szakemberei a medikai alkalmazás, dokumentum- és folyamatkezelés, valamint call center és contact center megoldások bevezetésében is közreműködnek. A mindenre kiterjedő audit során az SAP szakemberei elsősorban azt vizsgálták, hogy a vállalat támogatási tevékenysége műszakilag és szervezetileg is megfelel-e az SAP elvárásainak. Az elnyert SAP Szakértői Partner Központ minősítés két évre szól.

 
"Alapvető fontosságú számunkra a magas szintű partnerkapcsolatok kiépítése. Az SAP-val az elmúlt években is sikeres együttműködést folytattunk, és a most megszerzett minősítésre is büszkék vagyunk. Célunk továbbra is a valódi ügyféligényeken alapuló megoldásaink és szolgáltatásaink kiemelkedő minőségének biztosítása" - mondta Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatója.

Az Enterprise Group

Az Enterprise Group az innovatív informatikai és infokommunikációs megoldások egyik vezető rendszerintegrátora. Üzletágai komplex megoldásokat kínálnak az üzleti infokommunikáció (ICT), a mérnöki tervezés és életciklusmenedzsment (PLM), az integrált medikai szoftverfejlesztés (Software), valamint az informatikai tanácsadás és SAP bevezetés területén (Consulting).

A cégcsoport elsősorban nagy- és középvállalatoknak illetve államigazgatási intézményeknek kínál informatikai szolgáltatásokat. Ügyfelei közé tartozik többek között az E.ON Hungária, a Paksi Atomerőmű Zrt., az Audi Magyarország Kft., a MOL Nyrt, a TVK Nyrt., a Magyar Villamosművek Zrt, a BKV, az OTP Bank, az SAP továbbá a Magyar Honvédség, a Határőrség és az Országos Mentőszolgálat. Célja, hogy az ügyfelei számára kiépített rendszerek minden esetben kapcsolatot teremtsenek a jövővel, ezért a vállalat informatikai megoldásainak középpontjában az innováció áll.

Az Enterprise Group a magyar Young csoport 100 százalékos tulajdonában van. A vállalat a nemzetközi Siemens Enterprise Communications (SEN) globális ügyfeleinek kizárólagos magyar partnere és a Go Forward! Partnerprogram keretén belül a SEN Approved Partnere.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1025 Budapest, Csatárka út 82-84.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: gabriella.novak@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők