Helix Consulting

Helix Consulting

Nem ragozzuk. Tanácsot adunk. Jól.

Klasszikus és innovatív tanácsadási szolgáltatások és termékek
helix

Enterprise Group – Helix Consulting

A jövő megoldásaiba fektetünk, így a lokációanalitikában is érdekelt cég csatlakozott üzleti infokommunikációval, mérnöki tervezés és életciklus-menedzsmenttel valamint integrált medikai szoftverfejlesztéssel és bioinformatikával foglalkozó technológiai vállalatunkhoz. A hazai piac széles vertikumán tevékenykedő vállalat; lefedve az államigazgatás, a nagyvállalalati és KKV szegmens igényeit; a Helix Consulting integrálásával nemcsak a jövő technológiáját képviselő lokációanalitika kompetenciával bővítheti képességeit, hanem klasszikus vezetési tanácsadással is.

Több, mint vezetési tanácsadás

Lokációanalízis, adatbányászat, adattisztítás, adatdúsítás, külsős „big data” csatornák integrációja és elemzése, saját fejlesztői kompetencia, adatvizualizáció és egyedi döntéstámogató eszközök. Ez csak néhány az Enterprise Grouphoz csatlakozott Helix Consulting képességei közül, amellyel foglalkoznak a vezetési tanácsadási projektek mellett. A két cég egyesülése során az Enterprise Group 70%-os, többségi részesedést szerzett a Helixben, a két cég ugyanakkor nem olvad össze, a szinergiában rejlő lehetőségek kölcsönös kihasználásával, továbbra is önállóan működünk tovább.

A Helix számos olyan képességgel és technológiai ismerettel rendelkezik, amely már az elkövetkező években is robbanásszerűen felértékelődik majd. A világ fejlett piacain a cégek több mint 90%-a integrálta saját rendszereibe a lokációalapú elemzéseket, de nálunk ez a terület még csak most ébred majd igazán. Emellett az adatbányászat, vagy a nagy adatbázisok valós idejű feldolgozása is olyan képességek, amelyekre egy rendszerintegrátor cégnek mind nagyobb szüksége lesz a következő években. A Helix ilyen irányú képességei a tanácsadói attitűddel együtt tovább növelik az ügyfeleink számára nyújtott értket.

Tanácsadási csomagok, megoldások

A Helix Consulting célja 2014-es létrejötte óta az, hogy vállalati tanácsadóként felhalmozott tapasztalatainkkal támogassuk más cégek munkáját, előrelépését. Megvalósítjuk ügyfeleik elképzeléseit, segítünk létrehozni és mederben tartani mindazon projekteket, amelyek a megrendelők belső kapacitásainak, speciális szakértelmének hiányában nem, vagy csak jóval kisebb hatékonysággal jöhetnének létre. A klasszikusnak mondható vállalati tanácsadási formák mellett jelentős és innovatív, nemzetközi viszonylatban is figyelemreméltó eszközöket és egy-egy működési területre célzott tanácsadási csomagokat is fejlesztünk. A legjelentősebb, többszörösen díjazott megoldás ezek közül a Helix Insight-néven működő, lokációalapú szolgáltatáscsomag, amellyel képesek megválaszolni minden, földrajzi lokációhoz kötődő, vagy arra vonatkozó üzleti kérdést.

https://www.helixconsulting.eu/

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők