consulting üzletág

SAP All-in-One megoldásunkkal minősített beszállítók vagyunk

SAP All-in-One megoldásunkkal minősített beszállítók vagyunk

SAP All-in-One megoldásunkkal minősített beszállítók vagyunk a Modern Vállalkozások Programjában, így maximális támogatáshoz juthat.

 

A megoldás a magyarországi számviteli, adózási és logisztikai szabályrendszereket beépítetten tartalmazza.

 

Az SAP Business All-in-One megoldása a SAP ERP vállalatirányítása rendszerére épül. Az SAP a legjobb gyakorlatait egy csomagba építetten, speciálisan a középvállalatok számára konfiguráltan egyesítette.

 

Az SAP Business All-in-One egy közép méretű szervezet üzletileg legfontosabb szoftver követelményeit célozza iparágra és földrajzi régióra szabottan. A megoldás a kritikus üzleti folyamatokat támogatja – az ügyfél megnyerésétől, az innovatív termékek létrehozásán és legalkalmasabb munkaerő felvételén keresztül a pénzügyi zárásig.

 

Az SAP Business All-in-One ERP / gyártás szoftver megoldás egy átfogó és rugalmas üzleti irányítási szoftver, amibe az adott iparágak legjobb tapasztalatait előre beépítették. A megoldás komplexen, a cég minden területét tudja segíteni, egyetlen, előre konfigurált megoldás segítségével pénzügy, munkaerő menedzsment, leltározás, gyártás, logisztika, termékfejlesztésen keresztül az ügyfélkapcsolatok, értékesítés és marketing terültekig.

 

Az SAP mintegy 1100 partnere használja már több, mint 50 országban. Az SAP Business All-in-One megoldása konfigurálhatóan tartalmazza a kis és középvállalatok üzleti szükségleteit. Az SAP Business All-in-One a legalkalmasabb megoldás, amennyiben cége az összes üzletileg fontos részterületet lefedő, integrált és átfogó, iparág specifikus ERP vagy gyártási megoldást keres.

 

Magyarországon a belépési cégméret jellemzően éves 1 milliárdos forgalommal és öt főnél több alkalmazottal jellemezhető. A magyarországi SAP-t használó vállalatok, intézmények száma 1500 körüli. A kis és közepes vállalatok szegmensében is fokozatosan bővül az ügyfélkör, és jellemzően magyar döntéshozók azok, akik a SAP rendszere mellett döntenek.

 

Az SAP Business All-in-One web alapú konfigurátorával az iparág, az üzleti folyamatok és célok meghatározásával az üzleti szükségletek meghatározása egyszerű, segítségével előállítható egy előre konfigurált, iparág specifikus megoldás 30 évnyi tapasztalat beépült gyakorlatával, ami 3-5 hónap alatt indulásra kész.

 

Az üzlet változásával a későbbiekben a beállítások könnyen módosíthatóak. Új folyamatokat és szerepeket hozhatunk létre amennyiben változik az értékesítés vagy új termékvonal kerül bevezetésre. Akár indulhat most kicsiben, majd üzlete növekedésével párhuzamosan kezdhet új funkcionalitások kezelésébe.

 

Extra elemként beépíthető a nagyobb megrendelések esetében szükséges elektronikus számlakészítés. A kommunikációs csatorna integráltan tartalmazza mind az ügyfél irányából, mind az ügyfél felé történő elektronikus adat továbbítást.

 

Kérje személyre szabott bemutatónkat telephelyén, vagy most részt vehet üzleti reggelinken, ahol ahol a SAP Business All-in-One rendszer bemutatása mellett tájékoztatást kaphat az állami támogatási lehetőségekről.

 

Regisztráljon ingyenes bemutató üzleti reggelinkre!

 

 

Kérheti egyénre szabott személyes, vagy telefonos konzultációnkat is, itt!

Időpont foglalás

Köszönjük az érdeklődést. Kérjük, töltse ki az űrlapot.

Úr Hölgy

* kötelező mezők

Időpont foglalás

Köszönjük az érdeklődést. Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy a rendszer bemutatás időpontját egyeztessük szakembereinkkel.

Úr Hölgy

* kötelező mezők