consulting üzletág

Integrált vállalatirányítási rendszer pályázatra is

Integrált vállalatirányítási rendszer pályázatra is

Az Enterprise Group elkötelezett támogató a hazai cégek versenyképességének növelésében. Magunk is, mint magyar tulajdonú középvállalat végigjártuk a növekedéssel járó infókommunikációs fejlesztések kihívásait. Consulting üzletágunk a megszerzett nagyvállalati tapasztalatokat hatékonyan fordította át magyarországi középvállalatok sikertényezőjévé.

 

Koncepciónkat szeretnénk minél több hazai vállalkozáshoz eljuttatni, ezért régi és új ügyfeleinknek üzleti reggelit és szemináriumot szervezünk. Következő rendezvényünk az SAP székházában lesz, ahol az SAP-val közösen mutatjuk be az SAP középvállalati megoldását. A megoldáshoz a GINOP pályázaton elnyerhető támogatásról is részletes tájékoztatást adunk az MKB szakértőinek segítségével.

 

Manapság már nem elegendő kimagasló rendszert ajánlani, az igények a komplex megoldások irányába mutatnak. Küldetésünk szerint teljes körű infokommunikációs megoldásokkal és szolgáltatásokkal segítjük a hazai vállalkozásokat működésük hatékonyságának javításában és versenyképességük növelésében. Speciális igényekre szakosodott partnereinken keresztül kitesztelt SAP integrációs megoldásokat, illetve ezen túl, speciális igényeket kiszolgáló feladatokra egy integrált, stabil szakember gárdával teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Átfogó, pontos helyzet- és igényfelmérés után ügyfeleinkkel közösen dolgozzuk ki a legköltséghatékonyabb megoldást.

 

Üzletágunk, mint évek óta az SAP Gold partnere Magyarországon elismertté vált az SAP alapú informatikai rendszerek területén. Folyamatosan kutatva az egyszerre stabil és innovatív informatikai megoldásokat megbízható, állandó minőségű, a piaci trendeket követő rendszereket szállítunk ügyfeleinknek tervezéstől a megvalósításig és üzemeltetésig.

 

Érdekli az SAP középvállalatoknak szóló megoldása? Szeretne eligazodni a pályázati kiírásban?
Regisztráljon ingyenes bemutató üzleti reggelinkre!

 

 

Kérheti egyénre szabott személyes, vagy telefonos konzultációnkat is, itt!

 

Az SAP Hungary Kft. a hazai üzleti informatikai szektor vezető szereplője. Ügyfeleik között megtalálhatóak a pár fős vállalkozástól kezdve a több ezer főt foglalkoztató tőzsdei cég, minden szektorban. Az SAP-s megoldások integráltan tudják összekapcsolni cége üzleti folyamatait. Elősegítik a hatékonyabb működést, biztosítják, hogy ön továbbra is a növekedésre, profitszerzésre tudjon koncentrálni, miközben átlátja a cég összes folyamatát. A jelenleg több mint 900 főt foglalkoztató vállalat többször nyert munkáltatói, és egyéb díjakat, melyek jól példázzák a munkaerő, a fenntarthatóság, a gazdasági fejlődés iránti elkötelezettségét.

 

Az Enterprise Group ügyfeleinél az üzleti folyamatok hatékony szervezése és kontrolja egyre nagyobb kihívást jelent, amikor a működés egyre komplexebb, a kereskedelmi tevékenység kiterjedtebb, vagy növekszik az alkalmazottak száma. Így a menedzsment nehezen látja az éppen nyitott folyamatokat, feladatokat, nem rendelkezik átfogó képpel pénzügyi és operatív szempontból a cég működésével kapcsolatban.

 

Jellemző problémaként találkoztunk még a több telephelyen szétosztott raktárkészlettel, ahol az egyes telephelyek nehezen vagy nem látnak rá a többi telephely készletére, így a készletszintek, beszerzési folyamatok optimális menedzselése igen nehézkes, indokolatlanul magasak a készletek, ami az optimálisnál nagyobb tőkelekötést eredmény. Más cégeknél igény van a gyorsabb vevő kiszolgálásra, a logisztikai folyamatok hatékonyságának növelésére vagy szükséges lenne pontos nyilvántartások vezetése, a cég különböző részlegei közötti átjárhatóság megteremtése.

 

De a kérdéseket sorolhatnánk még…

 

Az SAP egy világszerte elismert, piacvezető cég, megoldása átfogóan és integráltan kapcsolja össze a cég összes üzleti folyamatát. Minden vállalati folyamatot képes lefedni. Integráltság, valós idejűség jellemzi.

 

Az üzleti reggelin megismerheti az SAP vállalatirányítási rendszerét, a gyártással szoros kapcsolatban álló modulokat, illetve az idekapcsolódó, finanszírozást támogató rendszereket. A pályázható támogatás keretei a szoftveren és bevezetésen túl a szükséges hardverekhez is fedezetet biztosítanak.

Időpont foglalás

Köszönjük az érdeklődést. Kérjük, töltse ki az űrlapot.

Úr Hölgy

* kötelező mezők

Időpont foglalás

Köszönjük az érdeklődést. Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy a rendszer bemutatás időpontját egyeztessük szakembereinkkel.

Úr Hölgy

* kötelező mezők