consulting üzletág

SAP HANA – MEMÓRIAALAPÚ ADATBÁZIS MEGOLDÁS, NAGY MENNYISÉGŰ ADATFELDOLGOZÁSRA

SAP HANA – MEMÓRIAALAPÚ ADATBÁZIS MEGOLDÁS, NAGY MENNYISÉGŰ ADATFELDOLGOZÁSRA

SAP

Az SAP HANA – Az SAP memóriaalapú adatbázis technológia leggyorsabban fejlődő hulláma

Az üzleti életben, napjainkban senki sem kérdőjelezi meg az információk létfontosságát. A vállalatok célja, hogy rálátással rendelkezzenek a lehető legnagyobb mennyiségű adatra, ugyanakkor azok mennyisége egy idő után hátráltató tényezővé válik, tárolásuk és feldolgozásuk nehézséget jelent, ezért gyakran a modelleket egyszerűsítik, vagy a felhasznált adatok körét szűkítik. Ezáltal az analitikai környezetet elválasztják az operatív alkalmazásoktól, így jelentős időeltérés keletkezik az adatgyűjtés és adatelemzés között. Ezek mind-mind pontatlanabbá teszik az előrejelzéseket, a tervezést vagy az adatelemzést.

SAP Hana

Az SAP In-Memory Appliance (SAP HANA™) szoftver egy rugalmas, többfunkciós, adatforrás-független memóriaalapú eszköz, mely egyesíti az SAP vezető hardver partnerei által biztosított és szállított hardverekre optimalizált SAP szoftverkomponenseket. Az SAP HANA anélkül biztosít közvetlen hozzáférést az operatív adatokhoz, hogy befolyásolná az SAP ERP alkalmazás vagy bármilyen egyéb operatív szoftver működését. Lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy működésüket valós időben elemezzék széles körű részletes információk (az összes tranzakciós és analitikai adat) alapján. Az elemzéshez szükséges információk gyorsan és rugalmasan megjeleníthetők, ráadásul külső adatok bevonása is lehetséges. Az SAP HANA tisztán virtuális modellekkel dolgozik, így azok megváltoztatása gyors és egyszerű, ráadásul bármilyen adatot tud fogadni, webalapú modellezési környezete pedig növeli az üzleti felhasználók autonómiáját.

Időpont foglalás

Köszönjük az érdeklődést. Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy a rendszer bemutatás időpontját egyeztessük szakembereinkkel.

Úr Hölgy

* kötelező mezők