consulting üzletág

SAP bevezetés

SAP bevezetés

SAP

SAP bevezetés

Az SAP a világ piacvezető gazdasági informatikai rendszere, szinte az összes iparágban bizonyított, világszerte több mint 183.000 ügyfél számára teszi lehetővé a nyereséges, a piachoz folyamatosan alkalmazkodó és fenntartható növekedést biztosító vállalati működést. Mind a magyar, mind az uniós jogszabályoknak megfelelően biztosítja a gazdálkodó szervek üzemgazdasági és a költségvetési intézmények pénzforgalmi szemléletű könyvelését.

Az SAP bevezetése komplex, szakértelmet és ügyfélismeretet követelő feladat. Szükséges hozzá a rendszer ismeretén túl az ügyfél üzleti folyamatainak, iparági sajátosságainak átlátása is. Szakembereink minden esetben előzetes felmérést, auditot hajtanak végre, ahol felmérik a vállalat működését, folyamatait. Ennek ismeretében közösen alakítunk ki egy megfelelő megoldást, a vállalkozás valós igényei és szükségletei alapján. A rendszer alapvetően alkalmas a gyors bevezetésre, az Enterprise Group szakemberei pedig tapasztalatuknak és szakértelmüknek köszönhetően a hatékonyság jegyében vezetik be az SAP megoldásait.

Időpont foglalás

Köszönjük az érdeklődést. Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy a rendszer bemutatás időpontját egyeztessük szakembereinkkel.

Úr Hölgy

* kötelező mezők