consulting üzletág

Projektmanagement

consulting

Projektmanagement

SAP

Consulting üzletágunk az üzletileg kritikus informatikai fejlesztésekkel és beruházásokkal kapcsolatos döntéshozatalt segíti. Az üzleti folyamatok elemzése után szakembereink feladata, hogy megtalálják a leghatékonyabb informatikai megoldást, amellyel ügyfeleink maximálisan megfelelhetnek a törvényi követelményeknek, és optimálisan alkalmazkodhatnak a külső, piaci-gazdasági, illetve a szervezeten belüli változásokhoz. Az Enterprise Group Consulting üzletága egyedülálló piaci helyzetben van az informatikai tanácsadás területén: az olyan összetett projektek során, mint az SAP bevezetés és tanácsadás, a felmerülő speciális ügyféligények gyors és rugalmas kiszolgálása érdekében a vállalat többi üzletágának tudására is támaszkodhat.

Üzletágunk az informatikai tanácsadáson belül üzleti alkalmazásokhoz és szoftverfejlesztéshez kapcsolódó konzultációt nyújt ügyfeleinknek. Az Enterprise Group, mint SAP partner, SAP bevezetés és SAP tanácsadás projektekben is szakértőként segíti ügyfelei munkáját. Ezen túl medikai alkalmazás, dokumentum- és folyamatkezelés, valamint call center és contact center megoldások bevezetésében is közreműködik.

Szolgáltatásaink:

 • Projektvezetés
 • Tanácsadás
 • Bevezetés
 • Üzemeltetés
Tanácsadási területeink:

 • SAP bevezetés (SAP partner)
 • IP telefónia - IP telefon szolgáltatások és termékek
 • Unified Communications - Egységes kommunikáció
 • Call Center és Contact Center
 • Dokumentum- és folyamatkezelő rendszer bevezetése
 • Medikai szoftver bevezetés
 • Rendszerintegráció
 • Alkalmazásfejlesztés
Projektvezetés

A projektvezetés mára önálló szakterületté vált, célja, hogy a projekthez kapcsolódó erőforrásokat felmérje, szervezze és irányítsa. Egy projekt alapvetően különbözik az operatív vállalati tevékenységtől, egyszeri, egyedi és fokozatos kidolgozású feladattípus. Ebből a különbözőségből fakadóan más ismereteket, képességeket és feladatvégzési metódust igényel. A legnagyobb kihívás az előre definiált célokhoz szükséges eszközök optimális és integrált felhasználása. A tevékenység során együttműködés szükséges, hiszen a megrendelő a saját belső érdekeit, a kivitelező pedig az ügyfél külső érdekeit igyekszik minél hatékonyabban kielégíteni. A közös szempontrendszer alapján készül el a projektterv, ami a tevékenység origója.

Az Enterprise Group nagy tapasztalattal rendelkező szakemberei a projekt tervezésén és irányításán túl elvégzik az ütemezést, a felelősök és közreműködők, valamint az erőforrások és mérföldkövek meghatározását. A projekt befejezését követő értékelés, és a projekthez kapcsolódóan szükséges oktatás is szolgáltatásunk részét képezi. Az Enterprise Group speciális helyzetben van a projektvezetés területén, hiszen az üzletágak egymásra épülésének köszönhetően mindig támaszkodhat a vállalat többi üzletágának tudására és képességeire.

Minden projektünket alapos felmérés, audit előz meg, ahol az ügyféllel közösen térképezzük fel a valós informatikai és üzleti igényeket. Ezt követően állítjuk össze egyedi megoldásunkat, amelyik nem egy zárt termék, vagy szolgáltatás, hanem egy, az ügyfélre optimalizált, testreszabott csomag. Meggyőződésünk, hogy a vállalatnak és munkatársainak nem származhat semmilyen haszna abból, amiből másnak kára származik, éppen ezért csak olyan eszközt, szolgáltatást kínálunk vevőinknek és partnereinknek, amire valóban szükségük van.

Időpont foglalás

Köszönjük az érdeklődést. Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy a rendszer bemutatás időpontját egyeztessük szakembereinkkel.

Úr Hölgy

* kötelező mezők