consulting üzletág

BI Business Objects – újgenerációs üzleti intelligencia

BI Business Objects – újgenerációs üzleti intelligencia

SAP

SAP BusinessObjects Business Intelligence

Az SAP BusinessObjects Business Intelligence (BI) megoldások segítségével a felhasználók hatékony, megbízható adatokon és elemzéseken alapuló döntéseket hozhatnak. Az üzleti intelligencia megoldásokkal az összes felhasználó – az elemzőktől az alkalmi felhasználókig – hozzáférhet a számára szükséges információkhoz, és mindezt úgy, hogy minimálisan veszi igénybe az informatikai infrastruktúrát. Az üzleti intelligencia megoldásokkal a felhasználók hozzáférhetnek a vállalat bármely területéről származó információkhoz, navigálhatnak közöttük, formázhatják, elemezhetik és megoszthatják azokat a különböző osztályok között.

Az SAP BusinessObjects Business Intelligence megoldások jobb betekintést biztosítanak az üzletmenetbe, támogatást nyújtanak az adatok elemzéséhez, lehetőséget teremtenek a múltbéli tényadatok alapján trendek meghatározására, potenciális eredmények előrejelzésére.

Az újgenerációs üzleti intelligencia eszközök rendkívül hasznosak azok számára, akik:

  • az üzleti adatok, a folyamatok elemzésével, a kimutatások készítésével megalapozott gyors vezetői döntéshozatal és áttekinthetőbb folyamatokat szeretnének;
  • ki szeretnék használni az SAP legújabb riportálási lehetőségeit,
  • automatizált megoldást keresnek, mert tömegével érkeznek a lekérdezési igények az üzleti oldaltól,
  • professzionális megoldást keresnek, mert széles körben igény van az önálló, ad hoc riportálásra,
  • magas grafikai igényű riportokat szeretnének készíteni,
  • a menedzsmentjük igényli a mutató- és mérőszámok folyamatos, könnyen érthető, jól áttekinthető megjelenítését.

Időpont foglalás

Köszönjük az érdeklődést. Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy a rendszer bemutatás időpontját egyeztessük szakembereinkkel.

Úr Hölgy

* kötelező mezők