plm üzletág

GINOP pályázatok a vállalati infokommunikáció fejlesztésére

GINOP pályázatok a vállalati infokommunikáció fejlesztésére
facebook icon EPLM a facebookon

Nyisson a digitalizáció felé vállalata érdekében: pályázzon a GINOP (3.2.6-8.2.4-17) keretein belül és igényeljen támogatást cége infokommunikációs fejlesztésére, mellyel növelheti működési hatékonyságát és versenyképességét – közel 7 milliárd forint pályázati forrásból!

 

A felhívás keretében az alábbi célokat szolgáló tevékenységek támogathatóak önállóan:

  1. Korszerű Ipar 4.0 és vállalati IoT technológiák átvétele, meghonosítása, bevezetése a termelőiparban, építőiparban, kereskedelemben és szolgáltató szektorban.
  2. Ipar 4.0 és vállalati IoT releváns, vállalati Internet Of Things, Machine To Machine, szenzor fejlesztések, a gyártósorok, logisztikai és szolgáltatóipari folyamatok és rendszerek digitalizálása.
  3. Termék- és szolgáltatásfejlesztési szoftveres környezet fejlesztése – virtuális valóság és kiterjesztett valóság technológiák, CAD-CAM rendszerek bevezetése.
  4. Termelési, építési és szolgáltatási szimulációs szoftverek alkalmazása.
  5. Vállalati, gyártási és szolgáltatási tevékenységhez kötődő, az onnan származó adatok feldolgozását segítő korszerű big data rendszerek és analitikai platformok bevezetése.
  6. Olyan PLM/PDM (Product Lifcycle Management, Product Data Management) rendszerek bevezetése, amelyek biztosítják az együttműködő adat- és információmenedzsmentet mind a fejlesztés/tervezési, mind a gyártási folyamatok során.
  7. DFMA és LEAN.

Az Enterprise Group átfogó megoldást nyújt vállalata digitalizácójában, és partner a legkorszerűbb infokommunikációs rendszerek kialakításában. Ismerje meg a pályázat részleteit és igényeljen akár 80 millió forint vissza nem térítendő támogatást!

A támogatási kérelem benyújtásának határideje: 2017. május 31. – augusztus 15.

 

 

Ismerje meg a részleteket és töltse le a GINOP (3.2.6-8.2.4-17) pályázati anyagát!

 

Cím:

Enterprise Communications Magyarország Kft.
Váci út 117-119.
H-1038 Budapest

Regisztráció

Bővebb tájékoztatásért töltse ki az űrlapot! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Úr Hölgy

* kötelező mezők