hírek

hírek

hírek

A Siemens és a magyar Enterprise Group kiterjeszti együttműködését

2015-04-08


Az Enterprise Group, Magyarország egyik vezető ipari informatikai megoldásszállítója és a Siemens PLM Software, a PLM (product lifecycle management) szoftverek globális piacvezetője bejelentették, hogy kiterjesztik eddigi együttműködésüket, ami a jövőben lehetővé teszi, hogy az NX™ szoftver (a Siemens integrált megoldást nyújtó CAD/CAM/CAE tervezőrendszere) megoldásai révén a magyar ügyfelek felgyorsíthassák a legújabb PLM megoldások adaptálását.

 

Az Enterprise Group PLM üzletága komplex mérnöki megoldásokat és informatikai szolgáltatásokat kínál az ipar területén működő vállalatoknak. A cég folyamatszervezési és integrációs szakértelme hatékonyan egészíti ki a Siemens PLM átfogó szoftverportfólióját, így kiemelkedő hozzáadott értéket biztosít magyarországi ügyfeleinek.

 

Az Enterprise Group a teljes termékéletciklus-menedzsment során komplex szolgáltatásokat nyújt a konzultációtól és a bevezetéstől át a migráción, az installáláson keresztül az oktatásig. A teljes körű portfólió tartalmazza a Teamcenter® szoftvert, a világszerte legszélesebb körben használt PLM rendszert, a Technomatix® szoftvert, a világ vezető digitális gyártási termékcsaládját, a Femap®-et, a vezető CAD-független általános célú végeselemes alkalmazását, valamint a Solid Edge-et, a széles körben ismert költséghatékony és könnyen használható gépészeti tervezőrendszert.

 

A PLM a gyártói befektetések fontos területének számít, a Siemens PLM Software piacvezető portfóliója pedig világszínvonalú termékeket és szolgáltatásokat kínál. Az együttműködés mostani kiterjesztésével az NX™ szoftver, a Siemens integrált megoldást nyújtó CAD/CAM/CAE tervezőrendszere által egészül ki az Enterprise Group PLM portfóliója.

 

„Örömmel jelenthetjük be, hogy az NX megoldások révén teljes körűvé vált együttműködésünk a Siemens PLM részlegével” – mondta el Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években nagy sikerrel szolgáltuk ki jelenlegi ügyfeleinket. Az Enterprise Group a jövőben is arra törekszik, hogy kiemelkedő, innovatív megoldásokat nyújtson partnereinek, és a legkorszerűbb NX szoftver megoldásokkal új ügyfeleket is szerezzen.”

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők