eHEALTH üzletág

IT Assisstance

IT Assisstance

Az IT Assistance szolgáltatáscsomag az informatikai hálózatok üzemeltetésének és fejlesztésének támogatását foglalja magában. Az informatikai hálózatok minél inkább színvonalas és megbízható működése érdekében szakértő mérnöki csapatunk, Contact Centerünk és évtizedes szaktudásunk segíti a vállalatokat kiszolgálgáló informatikai hálózatok működését. Magas szintű szakértői támogatást ad a mindennapi feladatokhoz éppúgy, mint az új elemek hálózatba illesztéséhez vagy a fejlesztési irányok kijelöléséhez.

 

IT Assisstance for Business

 

Az IT Assistance for Business szolgáltatás az ügyfelek igényeinek megfelelően magában foglalhat rendszeresen végzendő és eseti tevékenységeket, valamint a hibaelhárítás támogatását.

 

IT Assisstance for Business ismertető megtekintése.

 

IT Assisstance for Healthcare

 

A modern egészségügyi intézmények napi munkamenetében az egyes alkalmazásokat kiszolgáló informatikai hálózat kulcsfontosságú: annak minősége, színvonala, megbízhatósága szignifikáns szerepet játszik mind a fekvő-, mind a járóbetegek magas szintű ellátásában. A szolgáltatás a rendszeres és eseti feladatok, valamint hibaelhárítás mellett platformszolgáltatásra is kiterjed. 

 

IT Assisstance for Healthcare ismertető megtekintése. 

 

At IT Assistance szolgáltatásról bővebben: http://itassistance.hu/