consulting események

consulting események

SAP Forum Hungary 2017

SAP Forum Hungary 2017

SAP Forum Hungary 2017

2017-09-10 - 12 / Hotel Azúr, Siófok

2017. szeptember 10-12. között az Enterprise Group részvételével ismét megrendezése kerül az ​SAP Forum Hungary a siófoki ​Hotel Azúrban. ​Az idén 20 éves jubileumot ünneplő konferencián Consulting üzletágunk két előadással is készül az érdeklődők számára: IoT az SAP világában és Hogyan legyen sikeres egy BI projekt? Nemzetközi bevezetési tapasztalatok az új riporting eszközökkel ​címen. 

 

IoT az SAP világában

Tracsek Ferenc, Enterprise Group Üzletág igazgató és Szabó András iData CEO

SAP Leonardo fórum, 2017. szeptember 10. 11:15-12:00

A digitálisan összekapcsolt világ fejlődését az Internet of Things (IoT) eszközök mozgatják, melyek forradalmasítják a termék és piac fogalmát. A globális vállalatok és a helyi vállalkozások is azt keresik, hogy miképpen lehetnek nyereségesebbek az IoT eszközök bevonásával. Az SAP Leonardo egy megoldáscsomagban kombinálja az adaptív applikációt, a big data adatbázist és a kommunikációs kapcsolatot. Leonardo segítette előadásunk példájában az iData GPS nyomkövetésen keresztül a profitabilitás mérésének elősegítését, a vállalati adatintegrációt.


Hogyan legyen sikeres egy BI projekt? Nemzetközi bevezetési tapasztalatok az új riporting eszközökkel

Gonda Hajnalka, Enterprise Group SAP projektvezető, BI tanácsadó

Digitális döntéstámogatás fórum, 2017. szeptember 11. 15:45-16:15

Az applikációs adatbázisok és adattárházak összekapcsolása valós idejű adatcsatornákon keresztül hatalmas előrelépést jelentenek az üzleti döntések reakcióidejében. Egy jelenleg is futó projektben egy multinacionális nagyvállalat teljes kis- és nagykereskedelmét összekapcsoló átfogó SAP bevezetés FMS, S/4 HANA, Fiori on HANA implementációjában csapatunk a 30 rendszert átfogó Big Data architektúrára épülő HANA Dynamic Tierning riporting eszközének fejlesztésében vett részt. 50 országban, 200 üzlet és 6000+ végfelhasználó volt érintett, s mintegy 20 országból, 450 konzulens vett részt a bevezetésben. Az eredmény igazi jelkép lett: egy egységes és átfogó, sokszínű és sokoldalú SAP rendszer.

 

Az eseményre történő regisztráció és jegyvásárlás kapcsán az SAP Forum Hungary hivatalos weboldalán tájékozódhat. 

 

Az Enterprise Group a rendezvény Gold támogatója.

 

Időpont foglalás

Köszönjük az érdeklődést. Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy a rendszer bemutatás időpontját egyeztessük szakembereinkkel.

Úr Hölgy

* kötelező mezők